Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 16 november 2017

Dit zijn onze 25 kandidaten!

De leden van D66 Zuidwesthoek hebben de kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Huidig burgerlid Thierry de Heer was al eerder verkozen tot lijsttrekker.

Daarna volgt een totale vernieuwing van verkiesbare personen, hoewel alle personen al enkele jaren meedraaien binnen de fractie van D66 Zuidwesthoek. Op nummer 2 staat Guy Janssen. Nieuw in politiek Woensdrecht, maar heeft als zoon van burgemeester Giel Janssen politiek met de paplepel ingegeven gekregen. Op nummer 3 staat Niek van Essen, nu nog lid van dorpsplatform Woensdrecht. De huidig voorzitter van de jongerenraad Jeroen van der Ha staat op nummer 4. Op nummer 5 staat de eerste vrouw: Cheverny Bril uit Ossendrecht. Met deze top 5 kiest D66 Zuidwesthoek niet alleen voor vernieuwing, maar laat de partij ook zien dat politiek niet alleen iets is voor ouderen. De huidige D66 Zuidwesthoek fractie is ook al veruit de jongste fractie binnen de gemeenteraad.

Lijstduwers

De huidige raadsleden Koen Suijkerbuijk en Richard Musters maakten al eerder bekend niet meer beschikbaar te zijn voor een volgende raadsperiode en fungeren als lijstduwer bij de komende verkiezingen. Zij blijven uiteraard wel beschikbaar voor de partij als adviseur.